Üks suur kapsapea 1,5kg Terav Eestlane maitsesegu Sišlõkk 3-4 maitse pudeli korgitäit. Ca 10-15g meresoola. Ca 10 ml Õunaäädikas ja 10ml Rapsiõli. Kui soovid…võid veel Võta suur kapsapea, viiluta seibideks ca 2cm. Aseta ahjuplaadile, puista maitsesegu Sišlõkk kapsale, samuti õunaäädikas ja rapsiõli. Soovitavalt mõlemalt poolt. Ahi lase kuumaks 180c ja pane kapsaga täidetud ahjuplaat ahju. … Read more
Retsept
1kg kanakintsu liha 50ml õunaäädikat 50ml rapsi/rüpsi õli. kogusest 1% meresoola ( 1kg kintsule 10g meresoola ) kasuta Terav Eestlane maitsesegusi Sišlõkk, Tšilli Sahmakas, Itaalia, Riis. Keskmine doseerimise kogus 20g ( kolm maitsesegu pudeli korgitäit ). 1kg kintsulihale. Marinaadid valmivad väga kiiresti, mida on väga mugav kiirel hetkel käigupealt teha. Marinaadid koosnevad lihtsatest, kuid suurepärastest … Read more
Komponendid: Kuidas valmistada Võtad seda ja seda, pistad sinna, küpsetad nii kaua ja sellisel kuumusel. Siia võiks muidugi veel pikalt ja detailsemalt protseduuri kirjeldada, et igaüks saab omal kas silme ees hoida või välja printida. Nii ei pea videost otsima ahju temperatuuri ja küpsetamise aega. Videoõpetus