Tasuta pakiautomaati alates 30 € ostust.            Lisa ostukorvi tooteid 60 € eest ja saad 20% soodustust!           Tasuta pakiautomaati alates 30 € ostust.            Lisa ostukorvi tooteid 60 € eest ja saad 20% soodustust!          
Esileht»Retsept » Kanakintsu marineerimine, mis sobib grill, ahi, pann. 100% naturaalne ja E-ainevaba.

Kanakintsu marineerimine, mis sobib grill, ahi, pann. 100% naturaalne ja E-ainevaba.

Kanakintsu marineerimine, mis sobib grill, ahi, pann. 100% naturaalne ja E-ainevaba.
Kanakintsu marineerimine, mis sobib grill, ahi, pann. 100% naturaalne ja E-ainevaba.
  • 1kg kanakintsu liha
  • 50ml õunaäädikat
  • 50ml rapsi/rüpsi õli.
  • kogusest 1% meresoola ( 1kg kintsule 10g meresoola )
  • kasuta Terav Eestlane maitsesegusi Sišlõkk, Tšilli Sahmakas, Itaalia, Riis. Keskmine doseerimise kogus 20g ( kolm maitsesegu pudeli korgitäit ). 1kg kintsulihale.

Marinaadid valmivad väga kiiresti, mida on väga mugav kiirel hetkel käigupealt teha. Marinaadid koosnevad lihtsatest, kuid suurepärastest toorainetest, mis sobivad kanalihaga kui valatult. Kõige parema ja maitsekama marinaadi saad, kui lased vähemalt 3 tundi kuni 12 tundi marineeruda. NB! Kana grilli kindlasti, kui liha on toa soe – siis on maksimum kvaliteet toidu valmimisel.

Vaata videot valmistamisest

    0
    Sinu ostukorv
    Sinu ostukorv on tühiTagasi veebipoodi
      Arvuta saatmine