
- Üks suur kapsapea 1,5kg
- Terav Eestlane maitsesegu Sišlõkk 3-4 maitse pudeli korgitäit.
- Ca 10-15g meresoola.
- Ca 10 ml Õunaäädikas ja 10ml Rapsiõli.
- Kui soovid…võid veel
Võta suur kapsapea, viiluta seibideks ca 2cm. Aseta ahjuplaadile, puista maitsesegu Sišlõkk kapsale, samuti õunaäädikas ja rapsiõli. Soovitavalt mõlemalt poolt. Ahi lase kuumaks 180c ja pane kapsaga täidetud ahjuplaat ahju. Olenevalt ahjust, ca 35-45min läheb aega valmimiseni. Valminud kapsast saad süüa iseseisva toidukorrana. Samuti lisandiks lihale, kalale, kanale, ulukile. Samuti võid kapsa sügavkülmutada ja kasutada ( poolfabrikaadina ) siis kui tarvitsed kiiresti 100% naturaalset E-ainevaba toitu.