5,00 €
Laos
Saago pärlid tehtult jahuks tarvitatakse leiva, pudru, pirukatäidise ja supi valmistamiseks. Pudingute valmistamiseks, paksendamist vajavate toitude sees. Soeta endale ja tunne rõõmu uudsusest.
Saago on troopikas kasvavate saagopalmide ja palmilehikute tüve säsis sisalduvast tärklisest valmistatud toiduaine. Saagopärlid on Eestis unustusehõlma vajunud tärkliseallikas, mida meie vanavanaemad nõukogude võimu eelsel ajal siiski kasutasid. Aasia maades on saagopärlid igapäevaselt kasutusel. Pärleid tehakse saagopalmist saadud tärklist granuleerides. Tulemuseks on pisikesed, 2 mm läbimõõduga pallikesed, mis vees keetes paisuvad ja muutuvad läbipaistvaks.
Saagojahu tarvitatakse leiva, pudru, pirukatäidise ja supi valmistamiseks. Pudingute valmistamiseks, paksendamist vajavate toitude sees.
Retseptid
Retsepti kirjeldus