5,90 €
Koostisosad: vürtsköömen, must pipar, kurkum, kardemon, koriander, nelk.
Kanavürts on iseloomuga naturaalne maitsesegu, mis annab särtsu ja üllatab. Peamiselt sobib valge lihaga – mille alla kuuluvad kana, kalkun, part. Mõnel juhul ka vasika, põrsa, küüliku mõningate jahilindude ning konnalihaga.
Koostisosad: vürtsköömen, must pipar, kurkum, kardemon, koriander, nelk.
Kanavürts on iseloomuga naturaalne maitsesegu, mis annab särtsu ja üllatab. Peamiselt sobib valge lihaga – mille alla kuuluvad kana, kalkun, part. Mõnel juhul ka vasika, põrsa, küüliku mõningate jahilindude ning konnalihaga. Teistsugune funktsioon ja füsioloogia annavad valgele lihale ainulaadsed maitseomadused ja toiteväärtuse, mis omakorda on kaasa toonud linnuliha üleilmse plahvatusliku tootmise ja tarbimise. Kanaliha on väärtuslik toitainete allikas nii lastele kui ka täiskasvanutele, eriti sportlastele. Terav Eestlane KANAVÜRTS võid kindlasti proovida ka muude toiduainetega, katseta ja Sina ei kahetse.
Retseptid
Retsepti kirjeldus