5,90 €
Koostisosad: 90% küüslauk, 10% tšilli.
Tšillilauk on loodud inimesele, kes soovib universaalset maitsesegu, mis sobib paljudele erinevatele toiduainetele. Tšillilauk võid kasutada kartulite ahjus tegemisel, praadimisel, hapukoore kastme tegemisel, erinevate lihatüüpide ( siga, loom, lammas, uluk, rupskid ) valmistamisel. Samuti sobib kala grillimisel, praadimisel, ahjus tegemisel ja aed,-köögi,-juurviljade valmistamisel.
Koostisosad: 90% küüslauk ja 10% tšilli.
Tšillilauk on loodud inimesele, kes soovib universaalset maitsesegu, mis sobib paljudele erinevatele toiduainetele. Universaalne maitsesegu Terav Eestlane Tšillilauk koosneb kahest koostisosast : suurem osa küüslauk ja väike osa terav tšilli. Tšillilauku võid kasutada kartulite ahjus tegemisel, praadimisel, hapukoore kastme tegemisel, erinevate lihatüüpide ( siga, loom, lammas, uluk, rupskid ) valmistamisel. Samuti sobib kala grillimisel, praadimisel, ahjus tegemisel. Tšillilaugule meeldivad juur,-köögi,-aedviljad,- erinevad salatid ja kapsad. Kasuta ka kindlasti paneerimisel, kus lihalõikude, kala või muu toiduaine veeretamine enne praadimist riivsaia või jahu-muna-riivsaia segus, kuhu lisatud ka Terav Eestlane TŠILLILAUK, et siduda toiduaine pinnal niiskust ja saada praadimisel krõbe koorik, mis annab oivalise maitse naturaalse toidu nautimiseks ja meeleolu tõstmiseks. Vaata ka rohkem Terav Eestlane tegemised FB. Tšillilauguga.
Retseptid
Retsepti kirjeldus