4,90 €
Koostisosad: paprika, kurkum, tšilli, köömned, koriander, sinep, kaneel, apteegitill, kardemon.
Kui oled allergiline (sisaldab allergeeni sinep)
India maitsesegu on loodud Sinule, mahedam, kuid võimalus tekitada särtsu rohkema doseerimise puhul, kui tahad reisida oma koduköögis Indiasse või pakkude oma perele või külalistele India roogi, sama mis pakutakse India restoranides. Katseta kindlasti marinaadidega, kanahautistega, kanahakklihaga, kanasupiga, praekartulitega, kartulipudruga, lihahautistega, makaronidega, lihapraega, hakklihaga.
Koostisosad: paprika, kurkum, tšilli, köömned, koriander, sinep, kaneel, apteegitill, kardemon.
Kui oled allergiline (sisaldab allergeeni sinep)
India maitsesegu on loodud Sinule, mahedam, kuid võimalus tekitada särtsu rohkema doseerimise puhul, kui tahad reisida oma koduköögis Indiasse või pakkude oma perele või külalistele India roogi, sama mis pakutakse India restoranides. Katseta kindlasti marinaadidega, kanahautistega, kanahakklihaga, kanasupiga, praekartulitega, kartulipudruga, lihahautistega, makaronidega, lihapraega, hakklihaga.
Ajaloo jooksul on Indiat valitsenud paljud vallutajad ja India köök on võtnud vastu palju mõjutusi välismaistest köökidest. Peale võõramaiste kultuuride mõjutavad India kööki suurel määral iidne hindu terviseõpetus, ajurveeda ja samuti lugematu hulk traditsioone, mis on vanas tsivilisatsioonis sajandite jooksul välja kujunenud. Tänapäeval vahetavad paljud indialased riigi piires elupaika ja restoraniomanikud asutavad söögikohti piirkondades, kust nad ise pärit pole – sellest tulenevalt avaldavad subkontinendi eri köögid vastastikku viljastavat mõju. Ettevõtlikud pandžabidest restoranipidajad on tutvustanud tandoori-kana, naan võikana, chole India teistes piirkondades ja ka välismaal ning Pandžabi köök mõjutab kodust toiduvalmistamist kogu Indias. Udipi (Mangalore’i lähedal asuva küla) kokad on teinud kogu Indias ja ka mujal maailmas tuntuks India maitsesegu.
Retseptid
Retsepti kirjeldus