- 800g pestud koorega kartul. 1 kork ,,Kartul ahju-prae-keedu,, maitsesegu.
- 2-3 spl kreekapähkli õli kartulitele.
- 2-3 porgandit – kui pestud, ei pea riivima.
- 2 sibulat
- Ca 600g kanafileed. 2 korki Terav Eestlane Faijta maitsesegu.
- Kanafileele 5-10ml õunaäädikat.
- 1spl. mett marinaadile, ca 6g meresoola J.
- Natuke riivsaia, peale kanafileele marineerimise puistamiseks.
Võta pestud koorega kartul, viiluta seibideks ,puista üle Terav Eestlane ,,Kartul ahju-prae-keedu,, maitseseguga, lisa meresoola ja natuke õli ( selles retseptis kreekapähkli õli ). Samuti tükelda porgand ja sektoriteks sibul. Pane kuumaõhu fritüüri eelpool nimetatud komponendid. Marinaad kanafileele, koheseks valmistamiseks. Nats vett, 5-10ml õunaäädikat, 1spl mett, meresoola….1 kork Faijta maitsesegu. Sega kõik komponendid omavahel kokku ja pane kanafilee marinaadi – lõika veel filee tükkideks soovi korral. Kanafilee läbi mudimisel võid asetada samuti kuumaõhu fritüüri – kartulite, sibulate ja porgandite peale. Kuumaõhu fritüüris lasta valmida 180c ca 20-25min. Väga lihtne ja maitsev toit 4 inimesele.