5,90 €
Koostisosad: valge pipar, küülauk, rosmariin, vürts, sidrunikoor, apteegitilli seemned.
Terav Eestlane RÕBA maitsesegu on mõeldud erinevatest kalaliikidest valmistatud toitude valmistamiseks. Rõba annab võimaluse nautida naturaalselt forelli, makrelli, lõhe, heeringas, säga, tursk, riffahven, jõeahven ,paltus, lest, haug, koha, angerjas, linask ja muud meelepärased söödavad kalad.
Koostisosad: valge pipar, küülauk, rosmariin, vürts, sidrunikoor, apteegitilli seemned.
Terav Eestlane RÕBA maitsesegu on mõeldud erinevatest kalaliikidest valmistatud toitude valmistamiseks. Rõba annab võimaluse nautida naturaalselt forelli, makrelli, lõhe, heeringas, säga, tursk, riffahven, jõeahven ,paltus, lest, haug, koha, angerjas, linask ja muud meelepärased söödavad kalad. Kala on valgurikas ja sisaldab palju selliseid toitaineid nagu jood, kaltsium, ning B- ja D- vitamiinid, olles samas madala kolesteroolitasemega. Kala liigitatakse sageli rasvaseks ja valgeks kalaks. Rasvane kala on valgest kalast rasvasem ja iseäranis oomega- 3 rasvhapete rikas, eriti EPA-d ja DHA- d kõige kasulikum omastada toidust. Neid kahte oomega-3 rasvhapet sünteesib inimorganism ka alfa-linoleen-happest ( ALA),kuid väga väikestest kogustest. ALA on kõige kasulikum omastada toidust. Valges kalas on rasva vähem. Oomega -3 rasvhappeid on ka valges kalas vähem. Katseta oma maitset veel: marinaadidega, erinevate kaladega, kalahautistega, kalasupiga.
Retseptid
Retsepti kirjeldus